prof

Σπόροι Τομάτας - Pera D’ Abruzzo

περιγραφή

Καρπός με ακανόνιστο τετραγωνικό σχήμα, με λίγους σπόρους και πολλή σάρκα. Εξαιρετικό για σαλάτα, για σάλτσες και κονσέρβες.

Σπορά από Μάρτιο – Απρίλιο με συνιστώμενη θερμοκρασία εδάφους στους 20⁰ – 30⁰ βαθμούς Κελσίου.

Τοποθετήστε το σπόρο σε βάθος 0,5 -1 εκατοστά στο χώμα.

Συνταγή για ζυμαρικά με τομάτα σάλτσα:

Πλύνετε καλά 800gr τομάτες, ξεφλουδίστε τις, βγάλτε τα σπόρια και κόψτε τις σε μικρά κομμάτια. Προσθέστε αλάτι και ανακατέψτε. Σε ένα τηγάνι σωτάρετε 2 σκελίδες σκόρδο σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε τις τομάτες, 8 μαύρες ελιές (χωρίς το κουκούτσι), λίγο αλάτι, λίγο ζάχαρη και μερικά ψιλοκομμένα φρέσκα φύλλα βασιλικού. Μαγειρέψτε τα για 20′. Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και μόλις βράσουν προσθέστε τα στην σάλτσα που ετοιμάσατε. Σερβίρετε με φύλλα βασιλικού για στολισμό.

Συσκευασία: 1 ΓΡ.

Τιμή: 1,00 €

* Στις τιμές περιλαμβάνεται Φ.Π.Α.